Effektiv og skånsom ullvask

Ullplagg er kjent for å være vanskelige å vaske, fordi det er en material som lett kan ta skade eller helt gå i stykker. Men med de riktige produkter og et par gode tips trenger det faktisk verken være vanskelig eller tidskrevende å vaske ull. Hos På Stell har de spesialisert seg i miljøvennlige, skånsomme og effektive vaskeprodukter som gir deg de best mulige resultater. Blant deres utvalg finner du den herlige På Stell Ullvask som er speiselt fremstillet til å sikre den beste behandlingen av ull under hver eneste vask. 

På Stell Ullvask inneholder ingen av de stoffer som finnes i vanlige vaskemidler, og som kan gå inn og påvirke strukturen og fasongen i ull under vask. Det gjelder blant annet blekemidler og enzymer som kan påvirke ull på en negativ måte og ødelegge dine plagg. I tillegg er den basert på naturlige ingredienser og inneholder heller ingen fargestoffer eller skadelige tilsetningsstoffer som parabener, silikon, amoniakk og parfym. Derfor er den ikke bare skånsom mot dine ullplagg, men også mot deg og miljøet. Den er økologisk nedbrytbar og svært drøy, og derfor kan den anvendes med god samvittighet. 

I tillegg til et godt produkt er det viktig å vite hvordan man kan vaske ull på den mest skånsomme måten. Her bør du unngå høye temperaturer og mye sentrifugering. Langt de fleste nyere vaskemaskiner i dag har et program som er spesielt innstillet til ullvask, og dette er som regel veldig godt til dine ullplagg. I tillegg bør du vurdere noen ganger bare å lufte dine ullplagg frem for å vaske de hver gang etter bruk. På Paastell.no kan du lese enda mer om hvordan du sikrer den best mulige behandlingen av dine ullplagg, og her kan du selvfølgelig også kjøpe din På Stell Ullvask og se forskjellen med egne øyner.