Morsomme og utfordrende Escape Rooms

Har du prøvd et Escape Room før? Hvis ikke, da har du sjansen nå! De morsomme, utfordrende og spennende Escape Rooms fra teamescape.com har nemlig kommet til Norge, og derfor har du nå muligheten til å prøve et Escape Room i Oslo. Men hva er et Escape Room egentlig? Konseptet kjenner du kanskje fra PC-spill hvor man skal hjelpe figuren ut av et rom ved å finne redskaper og løse små gåter. Men nå har det blitt til virkelighet, og med Escape Rooms er du selv deltageren i et fysisk spill. Her blir du låst inne i et rom, og så går nedtellingen i gang. Innen tiden løper ut skal du og resten av laget finne ut hvordan dere kommer ut av rommet. 

I rommet finner du forskjellige redskaper eller spor, og du må løse små oppgaver og gåter for å komme videre i spillet. Til slutt fører alt dette deg til den endelige nøkkel eller kode, slik at dere kan komme ut. Men husk tiden – det er nemlig hele tiden en klokke som teller ned. Derfor gjelder Escape Rooms om å holde hodet kaldt og fokusere under press. Samtidig gjelder det i høy grad om samarbeid og om å utnytte hverandres kompetanser. Slik krever spillet ikke fysisk styrke eller stor viten, men tilgjengjeld om å tenke både kreativt, logisk og ikke minst om å lete etter spor. Escape Rooms er derfor en perfekt type underholdning for folk i alle aldersgrupper, og det er en veldig morsom aktivitet til for eksempel teambuilding. 

Et Escape Room er en komplett opplevelse, og oftest er rommet bygget opp om en historie eller et mysterium som må løses. Derfor passer rommets design, sporene osv. til et samlet tema, noe som gjør det enda enklere å leve seg inn i utfordringen. Prøv selv et Escape Room i dag og opplev adrenalinen gå i gang!