Tjen penger med dugnad

Med dugnad er dere sammen om å tjene penger til et felles formål. Det kan for eksempel være idrettsklubben som skal tjene penger til en treningsleier, skoleklassen som skal på tur i innland etter utland, eller kanskje årgangen på videregående som skal ha russefeiring. Dugnad anvendes nemlig når grupper av folk skal samle penger til felles formål. Det kan være alt fra sportsklubber, klasser, idrettslag, organisasjoner, eller andre foreninger eller grupper. Formålene kan variere i høy grad, og det er ikke så vesentlig om det er en reise, en opplevelse eller en helt annen investering.

Og hvordan foregår dugnad da? Det fungerer ved at dere kjøper hjem en rekke produkter til en billig pris. Disse selger dere da videre til venner, bekjente, familie osv. til en litt høyere pris, slik at dere tjener penger for hvert salg. Det er selvfølgelig også en mulighet å selge det til andre, dersom dere har muligheten for dette. Arbeidet utføres selvfølgelig helt frivillig av dere i fellesskap, og pengene brukes da på deres felles formål. Men dere trenger selvfølgelig ikke arrangere dugnad helt selv. Det finnes en del bedrifter som arbeider med dugnad, og som forhandler produkter som egner seg spesifikt til målet.

Hos norskdugnad.no tilbyr de en rekke flotte produkter som egner seg perfekt for dugnad. Deres produkter har det til felles at det er ting som kan brukes av alle i hverdagen, og som folk uansett må ut å kjøpe. Det kan for eksempel være dopapir, som alle har behov for. Derfor er det produkter som er brukbare for kjøperen, og som derfor bør være mulig å selge relativt enkelt. I tillegg er de i høy kvalitet, slik at kjøperen faktisk får noe ut av kjøpet, og kan få et godt produkt av høy standard til en super pris – mens dere fortsatt tjener penger på det.

Dugnad er en trygg og effektiv måte å tjene penger på, og det styrker samtidig fellesskapet at dere går sammen om et prosjekt. Konseptet er innredet slik at dere ikke risikerer å miste penger på det, akkurat som dere ikke trenger å gå inn med noen form for investering på forhånd. Det er enkelt og trygt, og dere er nesten sikre på å kunne tjene penger på denne måten. På norskdugnad.no kan du få masse gode tips til hvordan man få mest mulig ut av dugnad, og hva dere skal være oppmerksom på før og underveis.